40 yılı aşkın bir sürede edindiği tecrübe ve sektörde güvenilen bir firma olma gururu ile dünyada çok tüketilen gıda ürünlerinden turşu, zeytin ve salça gibi ürünleri "GÜNEYBAĞ" markası ile, 2013 yılında en son teknolojilerin kullanıldığı, bölgesinde ilk ve tek, yıllık 10.000 ton üretim kapasiteli, Avrupa Standartlarında modern bir tesisi ülkemize kazandırdı.
Alt yapısından makine parkına, kullanılan suyun, tuzun ve yardımcı malzemelerin kalitesine, uygulanan teknolojiye kadar her şeyin özenle ve emekle tasarlayan Güneyliler, hammaddeyi de aynı özenle fabrikasına kabul ediyor. Sebzenin ekiminden fabrikaya ulaşmasına kadar geçen tüm süreci kontrol altından tutarak en kaliteli ve sağlıklı sebzelerin kullanılması için alanında uzman kişilerden oluşan "Kaliteli hammadde = Kaliteli ürün" bilinciyle çalışıyor.
Ürünleri, yurt içi ve yurt dışındaki müşterilere yüksek gıda güvenliği ve kalite standartlarına uygun olarak Avrupa standartlarında düzenlenmiş olan deposu ile sunmaktadır.
Kalitesini tescillemek amacıyla uluslar arası düzeyde tanınan en iyi ve titiz denetim firmalarıyla çalışarak ISO 22000 Kalite Yönetim Sistemini uygulamaktadır. Üretilen her ürün partisinden şahit numuneler alınarak, arşiv odasında karanlık bir ortamda Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi'ne kadar muhafaza etmektedir.
“Daha iyiyi nasıl yapabiliriz?” anlayışı doğrultusunda yorulmadan, azimle geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam eden Güneyliler ve her geçen gün lezzet yelpazesini genişleten GÜNEYBAĞ, inançla, emekle ve kararlılıkla büyümeye devam ediyor.
Biz büyürken, lezzetimiz de büyüyor.
Güneybağ Lezzet Yelpazesi